Tuesday, May 29, 2012

Segona campanya del docu sobre Arcadi Oliveres, a Goteo!


Hem començat una nova campanya de crowdfunding (multimecenatge, també se'l coneix com micromecenatge) per poder acabar el documental sobre Arcadi Oliveres. Aquest cop ho fem am Goteo, una plataforma que acull projectes amb una aportació social important, i que treballa el procomú, el coneixement lliure i el codi obert.

La primera, amb Verkami va anar molt bé, vam doblar la quantitat que demanàvem. Moltíssimes gràcies a qui va col·laborar, de veritat.

No obstant, comptàvem amb alguna ajuda institucional, però no ha estat possible.

Així que necessitem una última embranzida. Tenim claríssim que volem acabar el documental, però evidentment necessitem finançament per poder-lo acabar dignament, i qualsevol ajuda serà bén rebuda. Per nosaltres és un projecte molt important, tant per la nostra carrera professional, com per la necessitat de posar el nostre gra de sorra a entendre la realitat que ens envolta, un primer pas important per poder superar els obstacles que se'ns presenten, que no són pocs.

Estem fent un gran esforç de visualització del projecte, per tal d'involucrar a la gent que d'alguna manera o altra n'està implicada. Per això, tenim:

La pàgina del projecte:

Un diari de rodatge, amb fotos, videos i textos:

i la pàgina a GOTEO, on es poden fer les aportacions:

Així doncs, moltes gràcies, estarem eternament agraits, tant de que col·laboreu com de que en feu difussió. Tot això, si us interessa, és clar!

No comments:

Post a Comment